Har du styr på træningstøjet?

At dyrke sport i tøj der ikke er lavet til det, eller har en ubehagelig pasform, er langt fra optimalt. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at man har noget træningstøj man føler sig godt tilpas i, for at kunne yde det optimale. Men det er ikke kun til træning, at vigtigheden af at føle sig tilpas i sit tøj er stor. I hverdagen er det mindst ligeså vigtigt, at man går i noget tøj, der får selvtilliden i top. Netop komfortabelt tøj, der passer til både hverdag og træning kan man finde hos EYDA.

Slip for bekymringer under din træning

Der findes ikke noget værre, end at komme afsted til træning i et par trænigstights der ikke sidder som de skal. Det kan nemlig være utrolig svært at fokusere udelukkende på at få det optimale ud af en træning, hvis man har de forkerte tights på. Tights der enten falder ned når man løber, eller bliver gennemsigtige når man tager squats, kan nemlig fjerne en stor del af fokusset fra en træning. Derfor er det enormt vigtigt at undgå den slags bekymringer når man træner, hvilket kan gøres med de rette træningstights.

God komfort hører ikke kun træningen til

Følelsen af god komfort efter en omgang træning, er mindst ligeså vigtig som god komfort under selve træningen. Derfor kan det være en super god ide at have et behageligt sweat-sæt med, man kan trække i på turen hjem. Derudover kan et lækkert sweat-sæt også bruges i hverdagen, de dage man ønsker et mere afslappet men stadig stilet look. Sweat-sæt kan fås i et hav af farver, så derfor er der rig mulighed for at finde både farverige og mere neutrale sæt, alt efter hvad man ønsker.

Vælg det rette træningstøj til netop din yndlingsmotion

Løb, yoga, crossfit eller tennis? Når du vælger sportstøj, skal du huske at være opmærksom på, hvilke kvaliteter tøjet har, alt efter hvilken sport det skal bruges til. Skal du f.eks. bruge yogatøj, er materiale med en høj strækbarhed måske din førsteprioritet. Hvis du derimod er vild med løb, skal du huske at vælge tøj der passer til det. F.eks. skal du ved løb være opmærksom på, hvor høj støtte der er i den sports-BH du skal bruge. Derudover er det også vigtigt at mærke efter hvilke modeller man føler sig bedst tilpas i, når det endelige valg træffes.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *